Onze estafetteloop naar het Glazen Huis in Nijmegen is vanaf 22 december vanaf 08.00 uur live te volgen via de volgende link: Estafetteloop 

Publicatie 6 december

Pax Christi College komt in actie voor Serious Request!

Pax Christi College in Druten zamelt geld in voor goededoelenactie: stichting ALS.

Dit jaar staat het Glazen Huis van 3FM op de Grote Markt in Nijmegen en dat is voor de leerlingen van Pax een mooie kans om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze goededoelenactie.

Op zondag 10 december, tijdens het jaarlijkse Dickens Festijn in Druten, staan leerlingen en medewerkers bij de kiosk op de Markt. Leerlingen maken, bakken en versieren onder andere voor deze gelegenheid diverse producten en artikelen. Bezoekers zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen en hopelijk een steentje bij te dragen aan het goede doel.                                                                                 

Van maandag 18 tot en met donderdag 21 december staan op alle locaties van Pax allerlei activiteiten gepland waarmee leerlingen geld kunnen verdienen: van koekjes verkopen tot auto’s wassen, tassen dragen en ga zo maar door. Ook de opbrengsten hiervan gaan volledig naar het goede doel.

Op vrijdag 22 december rennen de circa 200 deelnemende leerlingen 30 kilometer in estafettevorm naar de Grote Markt in Nijmegen, waar aan het begin van de middag een cheque zal worden overhandigd aan de organisatie.

Steun deze actie!

Steunt u ook deze actie? Scan dan onderstaande QR-code of ga naar de website van 3FM. Bedrijven en organisaties in de regio kunnen zich ook bij onze actie aansluiten. Zij kunnen via info@paxchristicollege.nl contact met ons opnemen wanneer zij willen dat hun bedrijf op de te overhandigen cheque wordt genoemd.