Leerlingen

Office 365

Gebruikersnaam : e-mailadres (leerlingnummer@edupcc.nl)
Wachtwoord        : krijg je van school

Zermelo(rooster)

In je office 365 (outlook) heb je een mail van Zermelo gekregen om in te loggen. Zo niet, klik dan bij Zermelo op ‘wachtwoord vergeten’ en vul je e-mailadres (zie boven) in. Je krijgt dan een mail met inloggegevens.

Leerlingportaal (cijfers)

In je office 365 (outlook) heb je een mail van het leerlingportaal gekregen om in te loggen. Zo niet, klik dan bij het leerlingportaal op ‘wachtwoord vergeten’ en vul je emailadres (zie boven) in. Je krijgt dan een mail met de mogelijkheid een wachtwoord aan te maken.

Its Learning (digitale leeromgeving)

Gebruikersnaam: leerlingnummer
Wachtwoord: krijg je per mail

Zo niet, klik dan op wachtwoord vergeten en vul je e-mailadres in. Je krijgt dan een mail in je mailbox met de mogelijkheid een wachtwoord aan te maken.

Ouders

Ouderportaal

Gaat uw eerste zoon of dochter naar onze school? Dan heeft u een mail gekregen met inloggegevens voor het ouderportaal. Had u al een inlogcode van een broer of zus? Dan kunt u deze code blijven gebruiken. Heeft u geen mail gekregen, klik dan in het ouderportaal op ‘wachtwoord vergeten’ en vul uw e-mailadres in.

Zermelo (rooster)

Nieuwe ouders krijgen aan het begin van het schooljaar hun inloggegevens via de mail. Bewaar deze goed, voor het opvragen van het wachtwoord heeft u uw inlognaam nodig en uw e-mailadres.

Ouders die al een inlogcode hebben, kunnen de inloggevens van Zermelo blijven gebruiken om het rooster van hun kind of kinderen te kunnen inzien. U koppelt geen app meer aan uw laptop of smartphone. Dat is niet nodig. Ga op telefoon, tablet of computer naar https://paxchristicollege.zportal.nl  en log in met de bekende inloggegevens.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via webportaal@paxchristicollege.nl. Beschrijf uw probleem of vraag. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.