Aanmelden 

Kies jij voor een fantastische schooltijd op Pax? Meld je dan aan in de week van 25 maart! Aanmelden kan tot en met 29 maart 2024. Het aanmeldingsformulier krijg je van je leerkracht van de basisschool. Kom je van buiten het Land van Maas en Waal? Vraag dan via info@paxchristicollege.nl een aanmeldingsformulier aan. 
 

Koersklassen

Op Pax werken we met koersklassen; klassen waarin onderwijs wordt gegeven op twee niveaus. Je hebt dan twee jaar de tijd om te onderzoeken welk niveau het best bij je past. Wij geloven in groei en vinden het belangrijk dat jij de tijd krijgt om je te ontwikkelen.

Uitzondering op de koersklassen is de vwo-klas op Pax Klepperheide; daar worden leerlingen geplaatst met een duidelijk vwo-advies. We hebben de volgende koersklassen:

Pax Junior: vmbo-b/vmbo-k (huiskamerklas), vmbo-k/vmbo-t, vmbo-t/havo en havo/vwo

Pax Coothstraat: vmbo-b/vmbo-k (huiskamerklas), vmbo-k/vmbo-t en vmbo-t/havo

Pax Klepperheide: havo/vwo en vwo

Ondersteuning

Heb jij behoefte aan extra ondersteuning op school? Dan is het handig als je je vroeg aanmeldt. We komen graag rond half januari in contact met leerlingen die wat extra's nodig hebben. Ouders kunnen contact opnemen met de ondersteuningscoördinator van Pax, Mevr. C. van Zandvoort-Enning, c.enning@paxchristicollege.nl.
 
Meer informatie
Klik hier voor de aanmeldprocedure of neem contact op met Marieke de Jong (Pax Junior), m.dejong@paxchristicollege.nl, Thijs Blijdenstein (Pax Coothstraat), t.blijdenstein@paxchristicollege.nl of Coert de Gier (Pax Klepperheide), c.degier@paxchristicollege.nl.
 
Klik hier voor onze plaatsings-en lotingsprocedure 2024-2025. 
Klik hier voor de plaatsings-en lotingsprocedure 2024 van de @voCampus.