WIJ STIMULEREN LEERLINGEN OM TE ONTWIKKELEN EN TE GROEIEN

Vind jij werken met hout of metaal leuk?  Of past een theoretisch programma beter bij jou? Wil je ontdekken wat het betekent om in de zorg te werken, of om een eigen onderneming te beginnen? Kom dan naar Pax vmbo!
 
Op onze school volg je vmbo-basis, vmbo-kader of vmbo-theorie. Op vmbo-basis en kader kun je kiezen uit de profielen PIE (Produceren, Installeren en Energie), BWI (Bouwen, Wonen en Interieur), Zorg&Welzijn (Z&W) en Dienstverlening&Producten (D&P). Eerst maak je kennis met alle profielen en daarna maak je een keuze. We vinden het belangrijk dat jij je eigen weg kiest en dat je de tijd krijgt om te ontdekken wat echt goed bij je past. Volg je de opleiding vmbo-theorie? Dan ben je met theorie én met praktijk bezig.
 
Onze school heeft eigentijdse praktijklokalen. En er is een PaxLab waar je kunt experimenteren met robots, VR-brillen en een greenscreen. In de bovenbouw loop je stage bij een van de bedrijven in de omgeving. Actief leren dus, binnen en buiten de muren van de school. Dat noemen we ondernemend leren.

Jaarkalender Pax vmbo 2021 | 2022

Pax vmbo 05 december 2022

Week 49/50: PPO doe-dagen leerjaar 2 b/k

Pax vmbo 12 december 2022

Week 50/51: PWS-presentaties ronde 1

Pax vmbo 13 februari 2023

19.30-21.00u online themaouderavond "omgaan met stress" 3 vmbo

Pax vmbo 31 maart 2023

Workshopdag leerjaar 3 basis/kader/theorie

Pax vmbo 04 april 2023

Examenfoto's (examenklassen Pax h|v en Pax vmbo)