WIJ STIMULEREN LEERLINGEN OM TE ONTWIKKELEN EN TE GROEIEN

Vind jij werken met hout of metaal leuk?  Of past een theoretisch programma beter bij jou? Wil je ontdekken wat het betekent om in de zorg te werken, of om een eigen onderneming te beginnen? Kom dan naar Pax vmbo!
 
Op onze school volg je vmbo-basis, vmbo-kader of vmbo-theorie. Op vmbo-basis en kader kun je kiezen uit de profielen PIE (Produceren, Installeren en Energie), BWI (Bouwen, Wonen en Interieur), Zorg&Welzijn (Z&W) en Dienstverlening&Producten (D&P). Eerst maak je kennis met alle profielen en daarna maak je een keuze. We vinden het belangrijk dat jij je eigen weg kiest en dat je de tijd krijgt om te ontdekken wat echt goed bij je past. Volg je de opleiding vmbo-theorie? Dan ben je met theorie én met praktijk bezig.
 
Onze school heeft eigentijdse praktijklokalen. En er is een PaxLab waar je kunt experimenteren met robots, VR-brillen en een greenscreen. In de bovenbouw loop je stage bij een van de bedrijven in de omgeving. Actief leren dus, binnen en buiten de muren van de school. Dat noemen we ondernemend leren.

Jaarkalender Pax vmbo 2021 | 2022

Pax vmbo 05 september 2022

Start PWS T4

Pax vmbo 05 september 2022

Voorlichting MBO-scholen door decaan (4 b/k/t)

Lees meer
Pax vmbo 14 september 2022

19.30 uur: ouderavond leerjaar 3 (kennismaking)

Pax vmbo 19 september 2022

Masterclass Logistieke Roadshow (2 b/k/t)

Lees meer
Pax vmbo 26 september 2022

26 t/m 30 sept.: buitenlandse reizen

Pax vmbo 28 september 2022

19.30 uur: ouderavond leerjaar 4

Lees meer