WIJ STIMULEREN LEERLINGEN OM TE ONTWIKKELEN EN TE GROEIEN

Vind jij werken met hout of metaal leuk? Of past een theoretisch programma beter bij jou? Wil je ontdekken wat het betekent om in de zorg te werken, of om een eigen onderneming te beginnen? Kom dan naar Pax Coothstraat!
 
Op onze school volg je vmbo-basis, vmbo-kader of vmbo-theorie. Op vmbo-basis en kader kun je kiezen uit de profielen PIE (Produceren, Installeren en Energie), BWI (Bouwen, Wonen en Interieur), Zorg&Welzijn (Z&W) en Dienstverlening&Producten (D&P). Eerst maak je kennis met alle profielen en daarna maak je een keuze. We vinden het belangrijk dat jij je eigen weg kiest en dat je de tijd krijgt om te ontdekken wat echt goed bij je past. Volg je de opleiding vmbo-theorie? Dan ben je met theorie én met praktijk bezig.
 
Onze school heeft eigentijdse praktijklokalen. En er is een PaxLab waar je kunt experimenteren met robots, VR-brillen en een greenscreen. In de bovenbouw loop je stage bij een van de bedrijven in de omgeving. Actief leren dus, binnen en buiten de muren van de school. Dat noemen we ondernemend leren.

Jaarkalender Pax vmbo 2023 | 2024

Pax vmbo 23 april 2024

Inleveren SE lijsten door examenkandidaten

Pax vmbo 26 april 2024

Laatste lesdag examenkandidaten

Pax vmbo 14 mei 2024

Start CE-1 t/m woensdag 29 mei 2024

Pax vmbo 24 mei 2024

Sportolympiade (begeleiding LO2 leerjaar 3)

Pax vmbo 27 mei 2024

Jumpsquare sportklassen in week 22

Pax vmbo 31 mei 2024

Gala (examenklassen)