Open dag 2022

 
Krijg op zaterdag 19 februari ​2022 tussen 10.00 en 16.00 uur ​een rondleiding op de Pax-locatie van jouw keuze! Schrijf je nu in!
 
Proef de sfeer van Pax, loop door het gebouw en hoor van leerlingen en docenten hoe het schoolleven op Pax is. Zit jij in groep 8? Reserveer dan nu je rondleiding op de Pax-locatie van jouw keuze op de Open dag 2022. Op het gereserveerde tijdstip ga je in een klein groepje het schoolgebouw ontdekken, begeleid door een leerling en een docent van Pax. Tip: schrijf je in met een vriendje of vriendinnetje in hetzelfde tijdslot zodat je samen Pax kunt ervaren.

Vanwege de corona-maatregelen mag je slechts 1 ouder meenemen tijdens de rondleiding. Mocht eventueel je andere ouder ook mee willen komen, dan kan dat! Deze ouder mag dan niet mee met de rondleiding, maar ontvangen we in de aula met een kopje koffie of thee. Daar zijn ook medewerkers van Pax aanwezig om vragen te beantwoorden en te vertellen over onze school. 
  

PAX JUNIOR:       DIRECT INSCHRIJVEN

PAX VMBO:         DIRECT INSCHRIJVEN

PAX HAVOIVWO: DIRECT INSCHRIJVEN

Klik hierboven op de locatie waar jij graag een rondleiding krijgt. Je kiest eerst voor de datum 19 februari, vervolgens voor een tijdstip waarop de rondleiding start. Kun je een tijdstip niet meer aanklikken? Dan zijn alle plaatsen in dat tijdslot helaas al gereserveerd. Kies dan een ander tijdstip, vul je gegevens in, en dan laten we jou weten wanneer en waar je precies wordt verwacht. 
 
 
Graag tot ziens op onze Open dag 2022!