Heeft u vragen over de open dag of over de school in het algemeen, neem dan gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 17:00. 

Marije Jol
m.jol@paxchristicollege.nl
06-15250134

 

6 februari is onze digitale open dag.

 

Beste leerlingen!  

 

Leuk dat je op de pagina komt kijken van het Pax vmbo! Helaas is het voor ons dit jaar niet mogelijk om een open dag te organiseren waar jij en je ouders kunnen komen kijken. Natuurlijk willen wij onze toekomstige leerlingen wel graag goed informeren over wie we zijn, wat we doen op het Vmbo en natuurlijk wat je kunt verwachten op het Pax vmbo.  

  

Op deze pagina vind je foto's en video's die je een blik geven in de school, de lessen, de leerlingen en natuurlijk de docenten. Met elkaar maken wij het Pax vmbo tot een leuke en energieke school midden in de samenleving van het land van Maas en Waal! Samen met onze leerlingen streven we naar goed en passend onderwijs dat een paspoort naar jouw eigen toekomst is.  

  

Kijk eens rustig rond naar de informatie die je op deze pagina vindt. Bekijk de filmpjes en de foto's om een indruk te vormen van onze school. Mocht je vragen hebben kan je altijd even contact opnemen met ons en wij proberen je dan zo goed mogelijk te helpen met je vragen. Dit kan via het emailadres vmbo-secretariaat@paxchristicollege.nl  

  

Wij wensen je veel plezier met deze digitale indruk van onze mooie school! En wellicht zien we elkaar volgend schooljaar 😉  

  

Team Pax vmbo

 

Impressiefilmpjes

 

Een kijkje op het Pax Vmbo

                          

Een impressie van Vmbo onderbouw               Hoe bouw ik een vulkaan?

                          

Een impressie van Vmbo bovenbouw          

Talentles Kunst en Beeldende vorming