Beste leerlingen, 

  

Leuk dat jullie op de pagina van Pax junior kijken. 

 

Helaas is het dit jaar, vanwege covid-19, niet mogelijk om onze school tijdens een Open Dag open te stellen. We hadden jullie graag samen met jullie ouders live willen ontmoeten. Gelukkig gaan de proeflessen voor jullie (leerlingen groep 8) wel gewoon door. Dus meld je gerust hiervoor aan. De kaartjes om je aan te melden zijn via jouw basisschool te verkrijgen. 

 

Mogelijk hebben jullie op de basisschool ook onze flyer ontvangen, maar die is vanwege de recente ontwikkelingen helaas niet meer up-to-date. Voor de nieuwste programmering verwijs ik jullie naar de nieuwe poster op de pagina van groep 8. 

 

Om ook jullie ouders een beeld van onze school te geven, gaan we de komende tijd verschillende filmpjes plaatsen. Voor een eerste indruk, hebben we een reeds eerder opgenomen filmpje toegevoegd. Natuurlijk gaan ook wij met onze tijd mee. Dat geldt zeker voor ons onderwijs. Tijd voor meer filmpjes dus! 

 

Onze leerlingen van Pax Entertainment staan te popelen om jullie een kijkje in onze school te geven. Zij hebben daarvoor aan een heuse auditie deelgenomen. Dat vonden ze best spannend, maar ook erg leuk om te doen. Het worden dus filmpjes van leerlingen voor leerlingen. So, stay tuned! 🙂 

 

Pax junior is een leuke en energieke school in West Maas en Waal. Samen werken we aan goed onderwijs voor jouw paspoort van de toekomst. 

 

Bekijk gerust alle informatie op deze pagina en op de rest van onze website. Bekijk ook onze schoolgids. Daarin vinden jullie tevens specifieke informatie over Pax junior in Beneden-Leeuwen. 

Wij wensen jullie veel plezier met deze digitale indruk van onze mooie school! En wellicht zien we elkaar volgend schooljaar. 

 

Mochten jullie vragen hebben, dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al jullie vragen. Dit kan via info@paxchristicollege.nl 

  

Team Pax junior 

 

Impressiefilmpjes

Een kijkje op Pax junior

 

Een impressie van Pax junior    Talentles Kunst en Beeldende vorming

 

  

Spaans                                         Project wetenschap

Project brein & illusie