Uitslagdag Vmbo theorie

Donderdag 10 juni

 

Beste leerling en ouders/verzorgers, 

Op donderdag 10 juni is het zover en wordt na het lange, spannende wachten de uitslag bekend gemaakt voor vmbo-t. Na de bekendmaking van de normering, het berekenen en controleren kan de mentor vanaf 13:30 uur beginnen met bellen om de uitslag door te geven. Het kan zijn dat je geslaagd bent, geslaagd “met een duim”, één of twee herkansingen moet maken… of gezakt bent.  

Van 13:30 uur tot 14:30 uur dien je dus telefonisch bereikbaar te zijn. 

Indien er zich onvoorziene omstandigheden voordoen, zal dat op de website te lezen zijn.

Voorlopig gezakte vmbo-t kandidaten komen om 14:30 uur op school waar ze in de hal worden opgevangen door de mentor. De mogelijkheid/mogelijkheden voor herkansing(en) worden besproken en de aanmelding wordt met een handtekening vastgelegd. Het herkansingsformulier MAG meegenomen worden naar huis, maar MOET uiterlijk de volgende dag om 9:00 uur ingeleverd zijn bij de mentor. 

Geslaagde vmbo-t leerlingen worden om 16:00 uur op school verwacht om de cijferlijst op te halen en het herkansingsformulier te ondertekenen. Iedereen mag desgewenst twee herkansingen maken om resultaten te verbeteren. Het herkansingsformulier MAG meegenomen worden naar huis, maar MOET uiterlijk de volgende dag om 9:00 uur ingeleverd zijn bij de mentor, ook als je geen herkansingen doet. 

« ga terug