Uitslagdag Havo en Vwo

Donderdag 10 juni

 

Beste leerlingen, geachte ouder(s)/verzorger(s),

 

Terwijl vandaag nog een aantal leerlingen het laatste examen van het eerste tijdvak hebben gemaakt, blikken we graag met jullie vooruit op het programma van de eerste uitslagdag (donderdag 10 juni). Ook informeren wij jullie onderaan deze brief over de data van de aangepaste diploma-uitreikingen die voor havo en vwo afwijken van de data die in de jaarplanner staan.

 

Uitslagdag eerste tijdvak 10 juni

 

Bellen door mentoren

Vanaf 15.00 uur gaan de mentoren hun mentorleerlingen bellen. Zij bellen naar het

06-nummer van de leerlingen zelf. Allereerst bellen zij de leerlingen die nog niet geslaagd zijn, daarna de geslaagde leerlingen en als laatste de leerlingen die nog vakken moeten afronden in het tweede tijdvak.

 

18.00 uur op school: nog niet geslaagde leerlingen, dus ook leerlingen die nog vakken in het tweede tijdvak moeten afronden, komen om 18.00 uur op school in een lokaal om met hun mentor te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

 

19.00 uur op school: feestelijke ontvangst van alle geslaagde examenleerlingen. Allereerst gaan zij met hun mentor naar een lokaal voor het in ontvangst nemen van de voorlopige cijferlijsten. Daarna heffen we met elkaar het glas in de aula. Hierbij gelden de RIVM-maatregelen, dus denk aan je mondkapje en houd anderhalve meter afstand tot de docenten.

 

Let op: alle leerlingen dienen hun voorlopige cijferlijst in te vullen, te ondertekenen en dezelfde dag in te leveren bij Lex Haijemaije. Dus ook de leerlingen die nog examens in het 2e tijdvak moeten maken.

 

Datum diploma-uitreiking

De diploma-uitreiking voor havo vindt plaats op donderdag 15 juli vanaf 15 uur.

De diploma-uitreiking voor vwo vindt plaats op vrijdag 16 juli vanaf 10 uur.

 

Als het programma vaststaat, ontvangt u meer informatie.

 

In geval van vragen of opmerkingen, dan horen wij graag van u.

 

Met vriendelijke groet,

 

George Lowiessen en Froukje Domensino, examensecretariaat

Thijs Blijdenstein, afdelingsleider havo Marieke de Jong, afdelingsleider vwo

« ga terug