Schoolfeest 1 november 2019

Jaarlijkse schoolfeest voor álle Pax-leerlingen

 

Op vrijdag 1 november a.s. wordt ons jaarlijkse schoolfeest gehouden voor alle leerlingen van het Pax Christi College. Uw zoon of dochter kan hiervoor vanaf deze week een kaartje kopen voor 5 euro op zijn/haar locatie. Het kaartje is inclusief twee consumpties. Het feest zal plaatsvinden in D’n Bogerd in Druten.

Het gaat een groots feest worden met een Hollands café inclusief optreden van zanger Eddy Walsh, bekend van café Bolle Jan in Amsterdam. In de lounge komt DJ Matte Frazzie en in de grote zaal draait DJ Jerome, bekend van het jaarlijkse Oktoberfest in Afferden. Ook zullen er optredens zijn van Childsplay en Vieze Jack.  

Er kunnen uiteraard munten worden bijgekocht voor € 1,85 per stuk of 3 voor 5 euro.

Op het schoolfeest wordt er geen alcohol geschonken. Het feest is alleen voor onze eigen leerlingen.

  • Datum     : 1 november 2019
  • Plaats:     : D’n Bogerd Druten
  • Aanvang : 20.00 uur
  • Einde       : 00.30 uur  

Komt uw zoon of dochter met de fiets dan kan hij of zij via de brug de fiets stallen op het parkeerterrein van D’n Bogerd.

Brengt u uw zoon of dochter met de auto, volg dan de Kiss en Ride (K+R) borden via de rotonde de Dijkgraafstraat in. Na het afzetten kunt u de weg volgen en links, via de Heemradenstraat, de wijk weer uitrijden.

Bij ophalen kunt u dezelfde route volgen en parkeren op het parkeerterrein van supermarkt de Plus en op dezelfde wijze uitrijden. Zo voorkomen we verkeersopstoppingen.

Wij hopen dat het voor iedereen een mooi feest wordt!

 

« ga terug