Schaatsen Pax vmbo

Donderdag 23 januari, vertrek 15.00 uur

 

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van Pax Vmbo,

 

Beste ouders/verzorgers en leerlingen,

 

Dit schooljaar bieden wij de leerlingen van Pax Vmbo de mogelijkheid mee te gaan schaatsen op de Icefunbaan van Sportiom in Den Bosch. De schaatsactiviteit vindt plaats op donderdag 23 januari. We vertrekken om 15:00 uur (Mr. van Coothstraat 34) en zijn tussen 19.00 uur en 19.30 uur weer terug. De kosten voor dit schaatsuitje bedragen € 15.50 (busvervoer + entree). Bij de schaatsbaan kun je natuurlijk van alles kopen, maar die kosten zijn voor de leerlingen zelf.

Wat is nog meer belangrijk om te weten?

Het schaatsuitje is een middag- en avondactiviteit, d.w.z. dat niet alle leerlingen genoeg tijd hebben om ’s middags eerst naar huis te gaan en voor 15:00 uur weer terug op school te zijn. Voor die leerlingen is het belangrijk dat zij de schaatsspullen al in de ochtend mee naar school nemen. Mochten leerlingen niet in het bezit zijn van schaatsen, dan zijn deze te huur bij de schaatsbaan voor €6,00. Graag contant meenemen. Noren zijn niet toegestaan op deze schaatsbaan. Voor alle leerlingen is het ook belangrijk om het vervoer, naar school en ’s avonds terug naar huis, goed te regelen. Bij terugkomst van het uitje kunnen de leerlingen de school niet meer in. Wel kunnen zij hun fiets pakken van het schoolplein.

 

Zoals gezegd is het schaatsen een middag- en avondactiviteit. D.w.z. dat er ook gegeten zal moeten worden. Het is toegestaan om meegebrachte etenswaren en drank binnen Sportiom te nuttigen. Ook kunnen de leerlingen gebruik maken van de daarvoor bestemde horecagelegenheden bij de schaatsbaan.

Een kluisje huren op de schaatsbaan is € 0,50, deze krijg je wel weer terug.

 

De organisatie van de schaatsactiviteit ligt in handen van de docenten LO. Voor de leerlingen gelden dezelfde afspraken en regels als op school. Voor verdere vragen kunnen de leerlingen terecht bij hun gymdocent.

Wil en mag je mee? De kosten voor dit schaatsuitje bedragen dus € 15.50 (busvervoer + entree) en worden verzocht per ideal te betalen. We raden het aan om wat extra geld mee te nemen om wat te eten of te drinken.

 

Met vriendelijke groet,

Sectie L.O.

« ga terug