Pax Toneel presenteert ‘Tiptoe through the Tombstones’

12 en 13 maart 2020

 

Op 12 en 13 maart is het weer zover, dan brengt Pax Toneel een nieuw stuk op de planken. Ditmaal is er gekozen voor de komische thriller ‘Tiptoe through the Tombstomes’.

 

‘Mortimer Crayle, een schurkachtige notaris, en zijn secretaresse Zoë nodigen de laatst overgebleven leden van de familie Tomb uit op het familielandgoed ‘Monument House’, om over de verdeling van hun erfenis te praten. Crayle echter wil het landgoed zelf in zijn bezit krijgen. Daarvoor moeten wel eerst alle rechthebbenden uit de weg worden geruimd. Of hem dat zal lukken?’

 

Tien leerlingen van het Pax Christi College zijn het hele schooljaar aan het repeteren geslagen om een fantastische voorstelling op de planken te brengen. Samen hebben ze de uitdaging aangenomen om allemaal een grote rol te spelen en buiten hun comfortzone te treden. Daarnaast zijn er tien leerlingen en oud-leerlingen die hun steentje hebben bijgedragen achter de schermen om een topproduct neer te zetten.

 

Het resultaat mag er wezen en dit willen we graag aan zoveel mogelijk mensen laten zien. ’s Middags hebben we de eer om voor alle eersteklassers te spelen maar het zou ook ontzettend leuk zijn om zoveel mogelijk ouders, leerlingen en collega’s te mogen verwelkomen tijdens de avondvoorstellingen. Daarom nodigen wij iedereen uit om donderdag 12 maart en vrijdag 13 maart te komen kijken naar onze voorstelling.

Om 19.00u zal de zaal openen en om 19.30u zal het stuk van start gaan op de vmbo-locatie aan de Mr. Van Coothstraat.

Bereid je voor op een spannende avond!

 

Marloes Kuijpers

Regisseur Pax Toneel

 

« ga terug