Samen sterk!

Pax-vmbo steekt leerlingen in deze Corona-tijden een hart onder de riem.

Speciaal voor de leerlingen van Pax-vmbo maakten de medewerkers van deze locatie een vrolijk filmpje om de leerlingen te bedanken voor de manier waarop zij omgaan met de Corona-tijd en alle regels die daarbij horen. We zijn trots op onze leerlingen!

KLIK HIER om het filmpje te bekijken.

 

Pax Vmbo 

Wat is er nou fijner voor leerlingen dan in hun eigen leefomgeving naar school te gaan, samen met vrienden en vriendinnen van de basisschool?

Het Pax Christi College geeft leerlingen uit Maas en Waal die mogelijkheid. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat Pax wat te bieden heeft.

Wij beseffen ons dat terdege en we werken continu aan ons onderwijs. Wij zijn trots op wat we bieden: goed en eigentijds onderwijs met

daarbij de mogelijkheid voor leerlingen om zelf keuzes te maken in het programma dat ze volgen. Op het Pax Christi College valt wat te kiezen.

In de schoolgids vertellen we over de extra’s van ons vmbo onderwijs, zowel van de beroepsvoorbereidende leerweg als van de theoretisch leerweg.

Ook vertellen we over de algemene schoolse zaken. De school moet in onze ogen een plek zijn waar leerlingen met plezier naar toe gaan.

Een plek waar ze uitgedaagd worden. Een plek waar veel persoonlijke aandacht is.

Een plek waar je kwaliteiten worden herkend. Wij wensen iedereen een leuke tijd op Pax Vmbo.

 

Sectorleiding