Meeloopdagen voor leerlingen uit klas 4 vmbo

 

Een mooie gelegenheid om van dichtbij kennis te maken met een opleiding is het doen van een meeloopdag. Voor de opleidingen van ROC Nijmegen en Helicon Nijmegen vindt u de meeloopactiviteiten op www.kiezenopmaat.nl of op hun eigen websites (www.roc-nijmegen.nl of www.helicon.nl)

Het Koning Willem 1 College ( www.kw1c.nl ) geeft een mogelijkheid voor meelopen bij een opleiding vanaf de Open avond van dinsdag 30 januari 2018. Voor ROC Rivor Tiel geldt dat u op de website door kunt klikken naar meeloopdagen (www.rocrivor.nl). Voor het Rijn IJssel Arnhem vindt u het inschrijfformulier in deze link:  https://www.rijnijssel.nl/aanmeldformulieren/een-dagdeel-meelopen/  . Ook de Leijgraaf, met o.a. een locatie in Oss, kent een mailadres voor aanmelden of informatie: meeloopdag@leijgraaf.nl.

Wij geven leerlingen in ieder geval de gelegenheid om twee keer per jaar gebruik te maken van een meeloopdag bij een opleiding of bij een beroepsbeoefenaar.

Vrij vragen voor een meeloopdag kan door het "gele verlofbriefje" in te vullen en bij de leerling coördinatoren af te geven.