Pax Junior's Champions League

 

De afgelopen weken was de vestiging in Beneden-Leeuwen in de ban van hun eigen “Champions League”! Er is 3 weken gestreden in teams van 2 leerlingen, waarbij elke grote pauze tafelvoetbalwedstrijden zijn gehouden. In totaal 24 spelers hebben toegewerkt naar De Grote Finale Show op 3 November, waarbij zij een wisselbeker, een oorkonde en een cadeaubon voor de catering van school konden winnen.
 

De finale bestond uit de teams FC Basel en Bestiktas. Na een zeer spannende strijd werd het 4-4 en moest de Gouden Goal worden ingevoerd. De finale was extra speciaal door de briljante stadionspreker Paul de Groot en de geweldige act van Maarten Dings en zijn Pax Entertainment Team. De uiteindelijke winnaar was team Besiktas bestaande uit Tom Gorter (WT2A) en Remo Rademakers (WH2A). Gefeliciteerd jongens!
 

Vanwege het daverende succes hebben heeft organisatie (Réne van der Sterren, Paul de Groot en Maarten Dings) besloten om na de kerstvakantie een nieuw toernooi te organiseren met een verassend thema!