Zwemuitje onderbouw Pax vmbo

woensdag 23 januari 2019

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het PAX VMBO te Druten

Beste ouders/verzorgers en leerlingen,

 

Ook dit schooljaar bieden wij de leerlingen van Pax VMBO de mogelijkheid mee te gaan zwemmen in het subtropisch zwembad Aqua Fun Sportiom in Den Bosch.

Leef je uit in de golven van het subtropisch zwemparadijs. Stort je van top tot teen in een vulkaan in het golfslagbad, roetsj in no-time van een van de nieuwe super snelle glijbanen het water in, of laat je meeslepen door de avontuurlijke wildwaterbaan.

 

De zwemactiviteit vindt plaats op woensdag 23 januari. We vertrekken om 16:15 uur (MR. Van Coothstraat 34) en zijn tussen 21.4 5uur en 22.00 uur weer terug. De kosten voor dit zwemuitje bedragen € 15.50 (busvervoer + entree). In het zwemcentrum kun je natuurlijk van alles kopen, maar die kosten zijn voor de leerlingen zelf.

 

Wat is nog meer belangrijk om te weten?

Het zwemuitje is een middag- en avondactiviteit, d.w.z. dat niet alle leerlingen genoeg tijd hebben om ’s middags eerst naar huis te gaan en voor 16:00 uur weer terug op school te zijn. Voor die leerlingen is het belangrijk dat zij de zwemspullen ’s ochtends mee naar school nemen. Voor deze leerlingen is het ook belangrijk om het vervoer, naar school en ’s avonds terug naar huis, goed te regelen. De leerlingen die ’s middags niet eerst naar huis gaan, hoeven hun schoolspullen (boeken e.d.) niet mee te nemen naar Den Bosch. Gebruik het kluisje om daar de spullen in te bewaren. Bij terugkomst op school heb je de mogelijkheid om je tas en de schoolspullen uit je kluisje te halen en mee te nemen naar huis.

Zoals gezegd is het zwemmen een middag- en avondactiviteit. D.w.z. dat er ook gegeten zal moeten worden. Het is echter niet toegestaan om meegebrachte etenswaren en drank binnen Sportiom te nuttigen. Hiervoor kunnen de leerlingen gebruik maken van de daarvoor bestemde horecagelegenheden in het zwembad.

De organisatie van de zwemactiviteit ligt in handen van de docenten LO. Het zwemfeest wordt verder begeleid door de docenten van het Pax VMBO. Voor de leerlingen gelden dezelfde afspraken en regels als op school.

Voor verdere vragen kunnen de leerlingen terecht bij hun gymdocent.

Wil en mag je mee?

Vul dan het onderstaande strookje in en lever dat met € 15.50 (graag gepast!) in.

Dit kan t/m woensdag 10 januari ingeleverd worden bij dhr. T. Koppers (Docent LO).

Met vriendelijke groet,

Sectie L.O.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Klas:

Gaat op 23 januari a.s. mee zwemmen in Den Bosch. Heeft wel/geen zwemdiploma

Handtekening ouders/verzorgers: 

………………………………………………………………………

« ga terug