Hallo leerling van groep zeven en acht!  

Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze pagina. Je vindt hier al het nieuws over het PAX Christi College dat belangrijk is voor jou en je ouders. 

Aanmelden voor het schooljaar 2017-2018. 

Je kunt je op verschillende manieren aanmelden. Ten eerste tijdens de Open dag op zaterdag 18 februari 2017. Docenten zitten dan klaar om persoonlijk je inschrijfformulier in ontvangst te nemen. Natuurlijk is er dan ook tijd om jouw vragen te beantwoorden. Verder kun je een inschrijfformulier downloaden (pax groep 8> aanmelden) en opsturen naar de administratie van het Pax Christi College. Ook is het mogelijk om via de basisschool je aanmeldingsformulier in te leveren.

Proeflessen, Voorlichting en Open dag.

 We willen jou en je ouders graag laten zien wat we allemaal te bieden hebben. We organiseren daarom op 9 november voor de leerlingen van groep 8 Proeflessen. Verder nodigen we alle ouders en leerlingen van groep 7 en 8 in januari uit voor een algemene Voorlichting. Tijdens de Open dag kun je dan zien wat de school allemaal te bieden heeft. Natuurlijk is ook onze schoolgids een informatiebron.

Vooraanmelding voor zorgleerlingen

Vooraanmelding geldt voor alle leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte. Graag willen wij rond half januari met leerlingen in contact komen die een extra ondersteuningsbehoefte hebben. Ouders kunnen contact opnemen met de zorgcoördinatoren van het Pax Christi College.

HAVO/VWO     Mevr. A.Oldedaalhuis (a.oldedaalhuis@paxchristicollege.nl

VMBO                Mevr. L.van den Boogaard  (l.vandenboogaard@paxchristicollege.nl),

 

Zijn er vragen over het Pax Christi College of over deze site? Stuur dan een mail naar info@paxchristicollege.nl
 

Kijk rustig rond op onze website!