Hallo leerlingen van groep zeven en acht!

Leuk dat jullie een kijkje komen nemen op deze pagina. Je vindt hier al het nieuws over Pax vmbo, Pax havo|vwo en Pax junior. Pax vmbo en Pax havo|vwo vind je in Druten, PAX junior is in Beneden-Leeuwen.

Aanmelden voor het schooljaar 2018-2019.

Aanmeldingsformulieren zijn verkrijgbaar via de administratie aan de Mr. van Coothstraat. Vanaf 1 januari 2018 staat het nieuwe aanmeldingsformulier en het wensenformulier ook hier op de website van de school. Op het wensenformulier kunt u aangeven bij wie uw/zoon/dochter eventueel in de klas zou willen komen.

Open dag op zaterdag 24 februari 2018.

Sommige basisscholen regelen de aanmelding van de leerling centraal.

Proeflessen in november

We willen jou en je ouders graag laten zien wat we allemaal te bieden hebben. We organiseren daarom op 15 november 2017 voor de leerlingen van groep 8 Proeflessen.

Voorlichting in januari

Verder nodigen we alle ouders en leerlingen van groep 7 en 8 in januari uit voor een algemene voorlichting over het voortgezet onderwijs.

Vooraanmelding voor zorgleerlingen

Vooraanmelding geldt voor alle leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte. Graag willen wij rond half januari met leerlingen in contact komen die een extra ondersteuningsbehoefte hebben. Ouders kunnen contact opnemen met de zorgcoördinatoren van het Pax Christi College.

Pax havo|vwo: Mevr. A.Oldedaalhuis (a.oldedaalhuis@paxchristicollege.nl)
Pax vmbo: Mevr. L.van den Boogaard (l.vandenboogaard@paxchristicollege.nl),
Pax junior: zie hierboven.

Zijn er vragen over het Pax Christi College of over deze site? Stuur dan een mail naar info@paxchristicollege.nl

Kijk rustig rond op onze website!