Even voorstellen ...

 

Voor de ouders van alle leerlingen in atheneum/gymnasium 3 t/m 6,

Vanaf  9 januari 2017 ben ik werkzaam op het Pax Christi College als afdelingsleider atheneum en gymnasium, leerjaar 3 t/m 6. Ik volg de heer M. Vermeulen op, afdelingsleider onderbouw havo/vwo, die sinds het begin van dit schooljaar deze afdeling tijdelijk waarnam. Begin dit schooljaar hebben we afscheid genomen van mevrouw D. Talsma, de vorige afdelingsleider bovenbouw havo/vwo.
 
Na 23 jaar onderwijs, deels als eerstegraads docent, deels als teamleider vwo en kwaliteitsmanager, waarvan achttien jaar op dezelfde school, heb ik de overstap gemaakt naar het Pax Christi College.
Ik heb er erg veel zin in om samen met u als ouders, als 'critical friends', te gaan werken aan het behoud van goed en uitdagend onderwijs voor onze leerlingen. Graag nodig ik u uit om samen met uw zoon en dochter te fungeren als partners in het leerproces van uw kind.
Ik ben nu bijna vier weken bezig en ik heb me inmiddels in alle vwo-klassen voorgesteld. Ook heb ik samen met de havo-afdelingsleider een Lunch Pensant gehouden, waarbij we met hv-leerlingen van gedachten hebben gewisseld over van alles wat er op school speelt. Dit willen we voortzetten.
Ik heb tot nu toe een school aangetroffen met een prettig werkklimaat met professionele docenten en een grote groep gemotiveerde leerlingen.
Op dit moment ben ik werkzaam op de hoofdvestiging. Na de zomervakantie starten alle leerlingen en docenten havo/vwo op onze vernieuwde en verbouwde locatie Pax havo|vwo aan de Klepperheide. Ik verhuis dan uiteraard mee. 

Ik zie graag uit naar een prettige samenwerking,

Met vriendelijke groet,

Anne-Marie van de Wiel
Afdelingsleider atheneum/gymnasium 3 t/m 6