Inloggen in roosterprogramma Zermelo

Binnenkort ontvangt u als ouder een mail met inloggegevens voor Zermelo. Met deze gegevens kunt u het rooster van uw kind bekijken. De inloggegevens heeft u ook nodig wanneer u zich wilt inschrijven voor de ouderavond. Het is belangrijk dat u de mail met inloggegevens goed bewaard.

Iedere leerling krijgt voor één ouder de mogelijkheid om in te loggen. Als meerdere ouders het rooster van de kinderen willen inzien moeten zij gebruik maken van dezelfde inloggegevens.

U kunt inloggen met het genoemde nummer of met uw emailadres, uiteraard met het bijbehorende wachtwoord. De eerste keer moet u inloggen via de browser. Zodra u daar de app gekoppeld heeft kunt u het ook via de app inloggen.

Zie voor meer informatie over het gebruik van Zermelo en het koppelen van de app http://www.paxchristicollege.nl/Informatie_Zermelo/Koppelen_app

Tip: pas bij de eerste keer inloggen via de browser (via de knop rechtsboven) meteen het wachtwoord aan in iets wat makkelijk te onthouden is.

Om het rooster van uw kind te bekijken klikt u op de knop.              

Zermelo vraagt dan om het leerlingnummer van uw kind. Wilt u van een van uw andere kinderen het rooster bekijken dan klikt u opnieuw op de knop en geeft u het volgende leerlingnummer in. Het is niet mogelijk om roosters van meerdere kinderen tegelijk te zien.

Zie voor verdere uitleg over het inzien van het rooster http://www.paxchristicollege.nl/Informatie_Zermelo/Bekijken_rooster_in_de_app